Download e-book for iPad: Hvorfor drømmer vi ?: - Drømmens natur og funktion (Danish by Peter Folmer Sørensen

By Peter Folmer Sørensen

ISBN-10: 877188775X

ISBN-13: 9788771887754

Denne bathroom handler ikke i første omgang om, hvordan guy tyder drømme, males mere om, hvorfor vi har drømmene. Det er videnskabelig psykologi.

Der har været mange teorier om, hvorfor vi drømmer, males de synes alle at mangle noget i deres forståelse, når guy går det efter. Bogen udvikler en long island teori begrundet i drømmes natur og deres særlige egenskaber, som virker below drømmene.
Teorien underbygges med drømmeeksempler. Vi ser eksempler på, hvordan guy kan erkende i drømmebilleder, og hvordan det rummer følelser, som finder afklaring i det visuelle, hvor guy kan se det klart.

Show description

Read or Download Hvorfor drømmer vi ?: - Drømmens natur og funktion (Danish Edition) PDF

Best danish ebooks books

Download e-book for iPad: De trådløse samfund: Myter & fakta (Danish Edition) by Bente-Ingrid Bruun

Dagligt fristes vi af shop annoncer om trådløse produkter. Med cellular bredbånd kan der surfes på nettet med smartphones og en bærbar machine, og de unge føler sig usårlige. Døgnet rundt udsættes vi for trådløs forurening. Er trådløse markeder vigtigere finish sundhed og miljø? Vi misinformeres om sikre grænseværdier, som ikke findes.

Read e-book online Helvede: Kunstsamling (Danish Edition) PDF

SPEKTAKULÆRE OG OVERVÆLDENE AFBILDNINGER AF HELVEDE BRUGT I TO ANMELDERROSTE movie! Elsker Du Gyserhistorier? "Inferno" vil Skræmme Dig Til Døde! Bogen "Helvede - Kunstsamling" af Dino Di Durante er en samling af seventy two kunstværker i fuld farve, der bygger på Dantes historie om Helvedet, den første del af det litterære mesterværk Den Guddommelige Komedie af Dante Aligheri, den andet mest betydningsfulde kristne historie efter evangeliet.

Håndboldtips 3: - 585 træningsøvelser til håndbold (Danish by Peter Schmidt PDF

"Håndboldtips three" henvender sig til alle, der har en praktisk interesse for håndboldtræning - hvad enten guy er træner, idrætslærer, spiller eller instruktør. Bogen sigter mod at supply proposal, ikke nødvendigvis færdige løsninger. Det er et opslagsværk, hvor der kan findes en lang række forskellige byggeklodser, der kan benyttes til håndboldtræning.

Additional resources for Hvorfor drømmer vi ?: - Drømmens natur og funktion (Danish Edition)

Sample text

Download PDF sample

Hvorfor drømmer vi ?: - Drømmens natur og funktion (Danish Edition) by Peter Folmer Sørensen


by Paul
4.0

Rated 4.67 of 5 – based on 49 votes