Download e-book for iPad: Holistisk ledelse - Tør du?: 10 brugbare budskaber (Danish by Rikke Strange

By Rikke Strange

ISBN-10: 8771888020

ISBN-13: 9788771888027

Denne bathroom er ment, som en suggestion for dig, som vil være troværdig over for dine egne værdier i rollen som leder.

Bogen er skrevet, som en pixiudgave og kan læses på et par timer.
Det er IKKE en teoretisk bathroom, males derimod en fingers on udgave af, hvad ledelse også er.
Gennem egen tro og forbindelse til dig selv og din rolle som leder, kan du lede med naturlig indlevelse i relation til din omverden.

Min imaginative and prescient er at bryde med mønsteret om, at du som leder ikke må vise din sårbarhed, males altid skal fremstå, som kontrolleret for at virke professionel.
I min optik er professionalisme i høj grad at være bevidst om sine følelser. Husk, at selvom du ikke vil tage dine følelser med på arbejde, så er de der alligevel, om du vil være ved det, eller ej.

Show description

Read or Download Holistisk ledelse - Tør du?: 10 brugbare budskaber (Danish Edition) PDF

Best danish ebooks books

Download e-book for iPad: De trådløse samfund: Myter & fakta (Danish Edition) by Bente-Ingrid Bruun

Dagligt fristes vi af shop annoncer om trådløse produkter. Med cellular bredbånd kan der surfes på nettet med smartphones og en bærbar desktop, og de unge føler sig usårlige. Døgnet rundt udsættes vi for trådløs forurening. Er trådløse markeder vigtigere finish sundhed og miljø? Vi misinformeres om sikre grænseværdier, som ikke findes.

Download e-book for kindle: Helvede: Kunstsamling (Danish Edition) by Dino Di Durante,Armand Mastroianni,Lukas Sprehn

SPEKTAKULÆRE OG OVERVÆLDENE AFBILDNINGER AF HELVEDE BRUGT I TO ANMELDERROSTE movie! Elsker Du Gyserhistorier? "Inferno" vil Skræmme Dig Til Døde! Bogen "Helvede - Kunstsamling" af Dino Di Durante er en samling af seventy two kunstværker i fuld farve, der bygger på Dantes historie om Helvedet, den første del af det litterære mesterværk Den Guddommelige Komedie af Dante Aligheri, den andet mest betydningsfulde kristne historie efter evangeliet.

Download PDF by Peter Schmidt: Håndboldtips 3: - 585 træningsøvelser til håndbold (Danish

"Håndboldtips three" henvender sig til alle, der har en praktisk interesse for håndboldtræning - hvad enten guy er træner, idrætslærer, spiller eller instruktør. Bogen sigter mod at supply concept, ikke nødvendigvis færdige løsninger. Det er et opslagsværk, hvor der kan findes en lang række forskellige byggeklodser, der kan benyttes til håndboldtræning.

Extra info for Holistisk ledelse - Tør du?: 10 brugbare budskaber (Danish Edition)

Sample text

Download PDF sample

Holistisk ledelse - Tør du?: 10 brugbare budskaber (Danish Edition) by Rikke Strange


by Joseph
4.3

Rated 4.91 of 5 – based on 16 votes