Harry Potter og De Vises Sten (Harry Potter-serien) (Danish by J.K. Rowling,Hanna Lützen PDF

By J.K. Rowling,Hanna Lützen

ISBN-10: 8702113996

ISBN-13: 9788702113990

ISBN-10: 9188876659

ISBN-13: 9789188876652

Da Harry er eleven år, får han at vide, at hans some distance var en berømt og respekteret troldmand, og hans mor en overordentlig dygtig heks. Harry er også selv troldmand og skal starte på Hogwarts skole for heksekunster og troldmandsskab. Han skal bl.a. medbringe tryllestav, troldmandshat og enten en kat, en ugle eller en tudse - og så starter et eventyrligt liv for Harry, der skal lære et hav af magiske methods og desuden må tage kampen op mod den onde troldmand, der dræbte hans forældre.

Show description

Read or Download Harry Potter og De Vises Sten (Harry Potter-serien) (Danish Edition) PDF

Similar danish ebooks books

Bente-Ingrid Bruun's De trådløse samfund: Myter & fakta (Danish Edition) PDF

Dagligt fristes vi af shop annoncer om trådløse produkter. Med cellular bredbånd kan der surfes på nettet med smartphones og en bærbar laptop, og de unge føler sig usårlige. Døgnet rundt udsættes vi for trådløs forurening. Er trådløse markeder vigtigere finish sundhed og miljø? Vi misinformeres om sikre grænseværdier, som ikke findes.

Get Helvede: Kunstsamling (Danish Edition) PDF

SPEKTAKULÆRE OG OVERVÆLDENE AFBILDNINGER AF HELVEDE BRUGT I TO ANMELDERROSTE movie! Elsker Du Gyserhistorier? "Inferno" vil Skræmme Dig Til Døde! Bogen "Helvede - Kunstsamling" af Dino Di Durante er en samling af seventy two kunstværker i fuld farve, der bygger på Dantes historie om Helvedet, den første del af det litterære mesterværk Den Guddommelige Komedie af Dante Aligheri, den andet mest betydningsfulde kristne historie efter evangeliet.

New PDF release: Håndboldtips 3: - 585 træningsøvelser til håndbold (Danish

"Håndboldtips three" henvender sig til alle, der har en praktisk interesse for håndboldtræning - hvad enten guy er træner, idrætslærer, spiller eller instruktør. Bogen sigter mod at provide thought, ikke nødvendigvis færdige løsninger. Det er et opslagsværk, hvor der kan findes en lang række forskellige byggeklodser, der kan benyttes til håndboldtræning.

Additional info for Harry Potter og De Vises Sten (Harry Potter-serien) (Danish Edition)

Example text

Download PDF sample

Harry Potter og De Vises Sten (Harry Potter-serien) (Danish Edition) by J.K. Rowling,Hanna Lützen


by John
4.2

Rated 4.05 of 5 – based on 19 votes