Glimt fra Skisportens verden: Skiforbundet gennem 75 år - download pdf or read online

By Henrik Fritzen

ISBN-10: 8771886354

ISBN-13: 9788771886351

I "Glimt fra skisportens verden - Skiforbundet gennem seventy five år" kommer vi helt ind bag skibrillerne hos fremtrædende danske skiløbere.

I 50 portrætter af konkurrenceløbere, trænere og ledere føres vi hele vejen fra 1930'erne op til nutiden. Vi får et indblik i, hvad der har drevet ambitiøse konkurrenceløbere og skiledere til at dedikere en stor del af deres liv til en activity, der kun sjældent kan dyrkes i Danmark.

"Glimt fra skisportens verden - Skiforbundet gennem seventy five år" er en historisk bathroom om den organiserede skisports udvikling i Danmark, hvor ordene er hovedpersonernes egne.

Show description

Read Online or Download Glimt fra Skisportens verden: Skiforbundet gennem 75 år (Danish Edition) PDF

Best danish ebooks books

Download e-book for iPad: De trådløse samfund: Myter & fakta (Danish Edition) by Bente-Ingrid Bruun

Dagligt fristes vi af shop annoncer om trådløse produkter. Med cellular bredbånd kan der surfes på nettet med smartphones og en bærbar computing device, og de unge føler sig usårlige. Døgnet rundt udsættes vi for trådløs forurening. Er trådløse markeder vigtigere finish sundhed og miljø? Vi misinformeres om sikre grænseværdier, som ikke findes.

Helvede: Kunstsamling (Danish Edition) - download pdf or read online

SPEKTAKULÆRE OG OVERVÆLDENE AFBILDNINGER AF HELVEDE BRUGT I TO ANMELDERROSTE movie! Elsker Du Gyserhistorier? "Inferno" vil Skræmme Dig Til Døde! Bogen "Helvede - Kunstsamling" af Dino Di Durante er en samling af seventy two kunstværker i fuld farve, der bygger på Dantes historie om Helvedet, den første del af det litterære mesterværk Den Guddommelige Komedie af Dante Aligheri, den andet mest betydningsfulde kristne historie efter evangeliet.

Håndboldtips 3: - 585 træningsøvelser til håndbold (Danish by Peter Schmidt PDF

"Håndboldtips three" henvender sig til alle, der har en praktisk interesse for håndboldtræning - hvad enten guy er træner, idrætslærer, spiller eller instruktør. Bogen sigter mod at provide suggestion, ikke nødvendigvis færdige løsninger. Det er et opslagsværk, hvor der kan findes en lang række forskellige byggeklodser, der kan benyttes til håndboldtræning.

Extra info for Glimt fra Skisportens verden: Skiforbundet gennem 75 år (Danish Edition)

Example text

Download PDF sample

Glimt fra Skisportens verden: Skiforbundet gennem 75 år (Danish Edition) by Henrik Fritzen


by Kevin
4.1

Rated 4.87 of 5 – based on 39 votes