Download PDF by Erik bang Boesen: Fra demokrati til forbudsstat (Danish Edition)

By Erik bang Boesen

ISBN-10: 877145697X

ISBN-13: 9788771456974

folks der er kloge nok til ikke at engagere sig i politik straffes ved at blive regeret af people der er dummere finish dem selv sagde Platon. Winston Churchill sagde, at demokrati er den værste styreform der findes, ud af alle andre der er prøvet. En examine fra Cepos viser, at Folketinget fra 1997-2011 systematisk har fremsat cirka 1.200 lovforslag, der forbyder borger og virksomheder at bestemme over deres eget liv.

En udvekslingsstudent fra united states: Danmark er et lala land, et dobbelt-moralsk jantelovsland med en masse høvdinge og ingen indianere. Et land fuld af eksperter der ved en helvedes masse om ingenting. Tyskerne fik et chok da television stationen ZDF viste en dokumentar om Danmark som Europas største forbudsland i stil med det tidligere Østtysklands Stasi. males det jo går nok alt sammen, når naked vi har vores kolonihavehus og en kasse bajere.

Erik Bang Boesen, født 1947 i Nykøbing F. En inkarneret piberyger der har sejlet de 7 verdenshave og boet 20 år i Sydafrika, er med sine skarpe, rammende replikker og til tider rabiate meninger, en kendt debattør og samfundskritiker, både i og uden for Danmark.

Med to bestsellere på bagen er han tilbage med en politisk bathroom, hvor han har stillet sig ud på sidelinjen og med kritiske briller kigget ind i det danske samfund når det er værst. Med udtryk som demokratiet er dødt i Danmark, får både areas og folketingspolitikere en over næsen. Det er en debatbog der vækker stof til eftertanke om, hvor vores børns samfund er på vej hen.

Show description

Read Online or Download Fra demokrati til forbudsstat (Danish Edition) PDF

Best danish ebooks books

De trådløse samfund: Myter & fakta (Danish Edition) by Bente-Ingrid Bruun PDF

Dagligt fristes vi af shop annoncer om trådløse produkter. Med cellular bredbånd kan der surfes på nettet med smartphones og en bærbar laptop, og de unge føler sig usårlige. Døgnet rundt udsættes vi for trådløs forurening. Er trådløse markeder vigtigere finish sundhed og miljø? Vi misinformeres om sikre grænseværdier, som ikke findes.

Helvede: Kunstsamling (Danish Edition) - download pdf or read online

SPEKTAKULÆRE OG OVERVÆLDENE AFBILDNINGER AF HELVEDE BRUGT I TO ANMELDERROSTE movie! Elsker Du Gyserhistorier? "Inferno" vil Skræmme Dig Til Døde! Bogen "Helvede - Kunstsamling" af Dino Di Durante er en samling af seventy two kunstværker i fuld farve, der bygger på Dantes historie om Helvedet, den første del af det litterære mesterværk Den Guddommelige Komedie af Dante Aligheri, den andet mest betydningsfulde kristne historie efter evangeliet.

Download e-book for iPad: Håndboldtips 3: - 585 træningsøvelser til håndbold (Danish by Peter Schmidt

"Håndboldtips three" henvender sig til alle, der har en praktisk interesse for håndboldtræning - hvad enten guy er træner, idrætslærer, spiller eller instruktør. Bogen sigter mod at supply thought, ikke nødvendigvis færdige løsninger. Det er et opslagsværk, hvor der kan findes en lang række forskellige byggeklodser, der kan benyttes til håndboldtræning.

Additional info for Fra demokrati til forbudsstat (Danish Edition)

Sample text

Download PDF sample

Fra demokrati til forbudsstat (Danish Edition) by Erik bang Boesen


by Jason
4.1

Rated 4.93 of 5 – based on 12 votes