Get Elementære digte: 52 digte af Massachusetts-kvartetten Emily PDF

By Niels Kjær

ISBN-10: 877188808X

ISBN-13: 9788771888089

"Elementære digte" indeholder fifty two digte af Emily Dickinson, Robert Frost, Adelaide Crapsey og Jim Knowles, der alle har tilknytning til Massachusetts, united states. Digtene er udvalgt og oversat af Niels Kjær, der har et indgående kendskab til amerikansk lyrik og til Massachusetts, som han har besøgt adskillige gange.

Show description

Read Online or Download Elementære digte: 52 digte af Massachusetts-kvartetten Emily Dickinson, Robert Frost, Adelaide Crapsey og Jim Knowles (Danish Edition) PDF

Best danish ebooks books

Download e-book for iPad: De trådløse samfund: Myter & fakta (Danish Edition) by Bente-Ingrid Bruun

Dagligt fristes vi af shop annoncer om trådløse produkter. Med cellular bredbånd kan der surfes på nettet med smartphones og en bærbar laptop, og de unge føler sig usårlige. Døgnet rundt udsættes vi for trådløs forurening. Er trådløse markeder vigtigere finish sundhed og miljø? Vi misinformeres om sikre grænseværdier, som ikke findes.

Helvede: Kunstsamling (Danish Edition) by Dino Di Durante,Armand Mastroianni,Lukas Sprehn PDF

SPEKTAKULÆRE OG OVERVÆLDENE AFBILDNINGER AF HELVEDE BRUGT I TO ANMELDERROSTE movie! Elsker Du Gyserhistorier? "Inferno" vil Skræmme Dig Til Døde! Bogen "Helvede - Kunstsamling" af Dino Di Durante er en samling af seventy two kunstværker i fuld farve, der bygger på Dantes historie om Helvedet, den første del af det litterære mesterværk Den Guddommelige Komedie af Dante Aligheri, den andet mest betydningsfulde kristne historie efter evangeliet.

Read e-book online Håndboldtips 3: - 585 træningsøvelser til håndbold (Danish PDF

"Håndboldtips three" henvender sig til alle, der har en praktisk interesse for håndboldtræning - hvad enten guy er træner, idrætslærer, spiller eller instruktør. Bogen sigter mod at provide thought, ikke nødvendigvis færdige løsninger. Det er et opslagsværk, hvor der kan findes en lang række forskellige byggeklodser, der kan benyttes til håndboldtræning.

Extra info for Elementære digte: 52 digte af Massachusetts-kvartetten Emily Dickinson, Robert Frost, Adelaide Crapsey og Jim Knowles (Danish Edition)

Sample text

Download PDF sample

Elementære digte: 52 digte af Massachusetts-kvartetten Emily Dickinson, Robert Frost, Adelaide Crapsey og Jim Knowles (Danish Edition) by Niels Kjær


by Kevin
4.0

Rated 4.35 of 5 – based on 17 votes