Download e-book for kindle: Det forjættede land (Danish Edition) by Henrik Pontoppidan

By Henrik Pontoppidan

ISBN-10: 1165438038

ISBN-13: 9781165438037

ISBN-10: 1165461773

ISBN-13: 9781165461776

Det forjættede land er historien om den unge idealistiske Emanuel Hansteds, der bliver præst for et sjællandsk landsogn. Emanuel drømmer om, at leve i pagt med naturen og drage himlen ned på jorden, males må brydes med tidens religiøse, politiske og nationale spændinger, der more true hans idyl.

Det forjættede land var Henrik Pontoppidans gennembrudsværk. Værket består af tre selvstændige bind som oprindeligt udkom separat. Muld i 1891, Det forjættede Land i 1892 og Dommens Dag i 1895.

Indeværende udgave er således ca. 10 procent længere finish den forkortede samlede model, der blev udgivet i 1898, below navnet Det forjættede land.

Show description

Read or Download Det forjættede land (Danish Edition) PDF

Best danish ebooks books

Download e-book for kindle: De trådløse samfund: Myter & fakta (Danish Edition) by Bente-Ingrid Bruun

Dagligt fristes vi af shop annoncer om trådløse produkter. Med cellular bredbånd kan der surfes på nettet med smartphones og en bærbar desktop, og de unge føler sig usårlige. Døgnet rundt udsættes vi for trådløs forurening. Er trådløse markeder vigtigere finish sundhed og miljø? Vi misinformeres om sikre grænseværdier, som ikke findes.

Download e-book for iPad: Helvede: Kunstsamling (Danish Edition) by Dino Di Durante,Armand Mastroianni,Lukas Sprehn

SPEKTAKULÆRE OG OVERVÆLDENE AFBILDNINGER AF HELVEDE BRUGT I TO ANMELDERROSTE movie! Elsker Du Gyserhistorier? "Inferno" vil Skræmme Dig Til Døde! Bogen "Helvede - Kunstsamling" af Dino Di Durante er en samling af seventy two kunstværker i fuld farve, der bygger på Dantes historie om Helvedet, den første del af det litterære mesterværk Den Guddommelige Komedie af Dante Aligheri, den andet mest betydningsfulde kristne historie efter evangeliet.

Download e-book for iPad: Håndboldtips 3: - 585 træningsøvelser til håndbold (Danish by Peter Schmidt

"Håndboldtips three" henvender sig til alle, der har en praktisk interesse for håndboldtræning - hvad enten guy er træner, idrætslærer, spiller eller instruktør. Bogen sigter mod at supply proposal, ikke nødvendigvis færdige løsninger. Det er et opslagsværk, hvor der kan findes en lang række forskellige byggeklodser, der kan benyttes til håndboldtræning.

Additional info for Det forjættede land (Danish Edition)

Example text

Download PDF sample

Det forjættede land (Danish Edition) by Henrik Pontoppidan


by Robert
4.1

Rated 4.85 of 5 – based on 24 votes