New PDF release: Den Store Ide (Danish Edition)

By Martin Bjergegaard

ISBN-10: 8799760401

ISBN-13: 9788799760404

For længe siden, i byen Solima, møder vi den livskraftige pige Ulrika, som altid har drømt om at skabe sin egen virksomhed og gøre noget nyt.
Endelig får Ulrika sin shop idé, og sammen med sin bedste ven Tristan starter de to deres egen lille forretning sammen.
Tag med Ulrika & Tristan på en uforglemmelig rejse, hvor de to unge iværksættere er forhindret af katastrofer, snyd, pengeproblemer, og ikke mindst den onde Olav der vil gøre alt for at stjæle deres succes.
Følg deres sejre, og de nye idéer der ændrer Solima for altid.
Den shop Idé er et iværksættereventyr for det unge publikum. Som historien udfolder sig får læseren en introduktion til hvad det vil sige at være iværksætter, hvordan guy finder sin idé, bygger sin virksomhed op fra bunden, overvinder vanskeligheder og opnår sine drømme.
Spænding og iværksætteri – jeg elsker det!Jesper Buch, stifter af JustEat

Show description

Read or Download Den Store Ide (Danish Edition) PDF

Similar danish ebooks books

De trådløse samfund: Myter & fakta (Danish Edition) by Bente-Ingrid Bruun PDF

Dagligt fristes vi af shop annoncer om trådløse produkter. Med cellular bredbånd kan der surfes på nettet med smartphones og en bærbar laptop, og de unge føler sig usårlige. Døgnet rundt udsættes vi for trådløs forurening. Er trådløse markeder vigtigere finish sundhed og miljø? Vi misinformeres om sikre grænseværdier, som ikke findes.

Helvede: Kunstsamling (Danish Edition) by Dino Di Durante,Armand Mastroianni,Lukas Sprehn PDF

SPEKTAKULÆRE OG OVERVÆLDENE AFBILDNINGER AF HELVEDE BRUGT I TO ANMELDERROSTE movie! Elsker Du Gyserhistorier? "Inferno" vil Skræmme Dig Til Døde! Bogen "Helvede - Kunstsamling" af Dino Di Durante er en samling af seventy two kunstværker i fuld farve, der bygger på Dantes historie om Helvedet, den første del af det litterære mesterværk Den Guddommelige Komedie af Dante Aligheri, den andet mest betydningsfulde kristne historie efter evangeliet.

Read e-book online Håndboldtips 3: - 585 træningsøvelser til håndbold (Danish PDF

"Håndboldtips three" henvender sig til alle, der har en praktisk interesse for håndboldtræning - hvad enten guy er træner, idrætslærer, spiller eller instruktør. Bogen sigter mod at supply notion, ikke nødvendigvis færdige løsninger. Det er et opslagsværk, hvor der kan findes en lang række forskellige byggeklodser, der kan benyttes til håndboldtræning.

Extra resources for Den Store Ide (Danish Edition)

Example text

Download PDF sample

Den Store Ide (Danish Edition) by Martin Bjergegaard


by Thomas
4.0

Rated 4.18 of 5 – based on 29 votes